АУДИТОРСЬКА ПАЛАТА УКРАЇНИ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

 

 з відбору фахівців для підготовки тестів і ситуаційних завдань

для проведення кваліфікаційного іспиту на отримання сертифіката аудитора банків

________________________________________________________________________________________________________________________

Конкурс проводиться відповідно до вимог Порядку сертифікації аудитоів банків, затвердженого рішенням АПУ від 11.10.2007 р. № 183/3 та погодженого Національним банком України 02.11.2007 р.

Метою проведення конкурсу є відбір на конкурсних засадах фахівців, що здійснюватимуть підготовку тестів і ситуаційних завдань для проведення кваліфікаційного іспиту на отримання сертифіката аудитора банків.

До участі в конкурсі допускаються кандидати, які мають практику в складанні тестів і ситуаційних завдань і досвід роботи не менш як три роки в банківських установах або на посаді викладача з фінансів, бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та аудиту в банках або банківського права у вищих навчальних закладах, або є аудиторами, що здійснюють аудит банків.

Для участі в конкурсі кандидати подають до Секретаріату Аудиторської палати України такі документи:

- заяву про намір взяти участь у конкурсі з обґрунтуванням своєї фахової підготовки до участі в складанні тестів і ситуаційних завдань на високому професійному рівні;

- копію диплома про здобуту вищу освіту в навчальному закладі не менш як III - IV рівня акредитації за спеціальністю фінансиста, бухгалтера, економіста, юриста;

- копію дипломів про присвоєння наукового ступеня і вченого звання (у разі наявності);

- копію трудової книжки в частині, яка підтверджує наявність необхідного досвіду роботи.

Кандидати мають довести, що вони є компетентними, професійними фахівцями з питань банківської та аудиторської діяльності, володіють тематикою, яка використовується для складання тестів і завдань кваліфікаційного іспиту, вміють формулювати нестандартні запитання й лаконічно висловлювати свою думку.

За результатами розгляду наданих на конкурс заяв і документів після співбесіди з кандидатами приймається остаточне рішення щодо включення кандидата до складу робочої групи.

Строк подачі конкурсних робіт – з 1 лютого 2018 року по 9 лютого 2018 року включно.

Строк розгляду конкурсних робіт  – 13 лютого 2018 року.

Результати Конкурсу будуть затверджені на засіданні Комісії АПУ з сертифікації та освіти аудиторів, яке відбудеться 13 лютого 2018 року за погодженням Національного банку України.

Документи подаються до Секретаріату АПУ за адресою:

04053, м. Київ, вул. Стрітенська, 10, оф. 434.

Е-mail:   Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ; телефон: 279-59-78, 279-59-80, 279-59-82,  279-59-83.

Контактна особа: Погребна Ліна Яківна.

Документи, що надійшли після встановленого строку або подані не в повному обсязі чи з порушенням умов Конкурсною комісією не розглядатимуться і будуть повернуті претендентам.