Семінар на тему: Новації податкового законодавства

13 липня 2012 року в м. Львові, в приміщенні Ратуші (велика сесійна зала) Аудиторською палатою України, в особі уповноваженого Аудиторської палати України у м. Львові Наталії Головатої, вперше було організовано безкоштовний семінар на тему: "Новації податкового законодавства" для бухгалтерів, директорів, аудиторів та підприємців міста та був проведений з нагоди Дня бухгалтера.

Такий семінар Аудиторська палата організовує вперше на теренах України. Зазначений захід також відбувся завдяки підтримці Львівської міської ради та ЛОО ВГО "Всеукраїнський бухгалтерський Клуб" у Львівській області.

Семінар провели сертифіковані аудитори, кваліфіковані лектори з багаторічним досвідом, а саме: Наталія Головата та Олена Висоцька. Головною метою проведення семінару було налагодження майбутньої співпраці між бухгалтерами та аудиторами. З вітальним словом від Аудиторської палати України до бухгалтерів та аудиторів Львівщини з нагоди професійного свята «День бухгалтера» виступив Завідувач Секретаріату АПУ Прилипко Сергій Іванович.

У Львові більше 100 аудиторів. За цим показником Львів посідає четверте місце в Україні. Як зазначає Наталія Головата - дуже багато аудиторів працюють поодинці. Враховуючи, що в них велика завантаженість основної роботи, вони не вміють правильно подати свого продукту. Аудиторська палата України виступила з пропозицією об’єднання між бухгалтерами та аудиторами.